Dalmaçyalı ısı yalıtım levhaları olarak 4 ürün bulunmaktadır, ürünler aşağıda listelendiği gibidir.

Dalmaçyalı TS EN 13163 nolu Isı Yalıtım Malzemeleri Standardı’ na uygun olarak üretilen ısı yalıtım levhasıdır. Dalmaçyalı Isı Yalıtım Levhaları, polistren yapısındaki ideal karbon oranı ile aynı yoğunluktaki standart EPS ısı yalıtım levhalarına oranla %15’e varan daha iyi bir ısı yalıtım değerine sahiptir. Levha kalınlığını arttırmadan Dalmaçyalı ile daha üstün bir yalıtım performansına ulaşılır.

Dalmaçyalı İdeal Carbon Tek Fugalı Levha


Dalmaçyalı TS EN 13163 nolu Isı Yalıtım Malzemeleri Standardı’ na uygun olarak üretilen ısı yalıtım levhasıdır.Dalmaçyalı Isı Yalıtım Levhaları, polistren yapısındaki ideal karbon oranı ile aynı yoğunluktaki standart EPS ısı yalıtım levhalarına oranla %15’e varan daha iyi bir ısı yalıtım değerine sahiptir. Levha kalınlığını arttırmadan Dalmaçyalı ile daha üstün bir yalıtım performansına ulaşılır.

Dalmaçyalı Double Carbon Isı Yalıtım Levhası

Dalmaçyalı Double Carbon TS EN 13163 nolu Isı Yalıtım Malzemeleri Standardı’na uygun olarak üretilen bir ısı yalıtım levhasıdır. Dalmaçyalı Double Carbon Isı Yalıtım Levhaları, karbonlu yapısı ile aynı yoğunluktaki standart EPS ısı yalıtım levhalarına oranla %30 ‘a varan daha iyi bir ısı yalıtım değerine sahiptir.

Dalmaçyalı Stonewool SW035 Taşyünü Isı Yalıtım Levhası

Dalmaçyalı Stonewool bazalt taşının yüksek sıcaklıkta eritilmesi ve elyaf lifleri haline getirilmesi ile üretilen mantoloma için ideal yoğunlukta ve mekanik özelliklerde, Cross Curing® Teknolojisine sahip ısı, ses ve yangın yalıtım levhasıdır.